Акценти
Роза
19,00 лв 14,00 лв
На база 2 отзива.
Best Coffee in Town
29,00 лв
Фрост Privacy
19,00 лв 14,00 лв
Макове
19,00 лв 15,00 лв
На база 1 отзива.

Картини

Изглед:
Покажи:
Ред:

В тази категория Ви предлагаме един напълно завършен продукт - принт на високо качество, поставен в рамка, който може да окачите на стената веднага след получаването му.

Принтовете (отпечатаните изображения) са произведения на съвременните дигитални технологии, които съчетани с класическа рамка, добиват визия и характеристики, близки до оригинална картина. Това е дин модерен и достъпен начин да добавите артистична нотка в обзавеждането. Да създадете усещане за отваряне на  пространството, да добавите нова енергия, която да промени вътрешната среда. Освен всичко друго, те ще се превърнат в средство за  изразяване на индивидуалния Ви стил и предпочитания в класическото или съвременното изкуство.

Когато говорим за вкусове в изкуството, независимо под каква форма, изборът винаги е пряко свързан с личностните качества, характера и темперамента на човека, който прави избор. Привличането към различни теми, форми и цветове обикновено става на подсъзнателно ниво, почти инстинктивно.  В нашата галерия ще се опитаме да добавяме принтове в различен стил, така че да дадем възможност на повече хора да разпознаят себе си в тях. Вярваме, че да се идентифицираш с изкуството и да изразиш себе си, посредством декорацията на интериора е несравнимо удоволствие и чрез продуктите в тази категория Ви даваме още един инструмент да сторите това.