Доставка и плащане

1. Доставката на поръчаните продукти в STICKERIX се извършва в цялата страна по куриери на "Еконт Експрес" ООД. Получаването се осъществява по 2-та основни начина:

Еконт Експрес – Услуга „до врата“ Услугата включва доставка до врата на заявен адрес. Удобството е, че няма нужда да излизаш от вкъщи, за да получиш пратката си. Неудобството е, че е нужно да осигуриш достъп до адреса, както и присъствието на човек, който да приеме поръчаната пратка и да се разплати - при липса на точно определен час за това. Цена на услугата: 7,50 лв.

Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“ Услугата включва доставката на твоята покупка до най-близкия ти офис на Еконт (около 500 офиса в цялата страна), откъдето трябва да я вземеш и да я платиш.Удобството е, че приемането на пратката може да стане тогава, когато ти е удобно. Цена на услугата: 5,50 лв.


2. Плащането на поръчаните продукти в STICKERIX се извършва чрез наложен платеж в брой, в момента на получаване на доставката по куриер (Еконт Експрес - Услуга "до врата") или в офис на Еконт (Еконт Експрес - Услуга "до офис на Еконт"). При разплащането куриерът или служителят в офиса на Еконт предоставя хартиен екземпляр (формуляр на Еконт) за потвърждаване на получаването и идентичността на стоката.

Стойността на поръчката е тази, за която предварително е получено потвърждение при завършване на поръчката онлайн по e-мейл във вид на електронна разписка от системата на STICKERIX.Тази разписка съдържа цената на всички заявени артикули в каталога и съответната тарифа за тяхната доставка. Допълнителни такси за доставка няма да бъдат поисквани, освен в случай на специални условия и изисквания.